Serviciile noastre

Consultanta Fonduri EuropeneHP Tower One ofera servicii din domeniul consultantei in obtinerea de fonduri Europene, consultanta in afaceri si management, toate acestea pentru a asigura extinderea, dar si cresterea antreprenoriatului romanesc si sustinerea afacerilor in tara noastra. Printre serviciile pe care le oferim, extragem in primul rand: gasirea liniilor de finantare (nerambursabile, credite, leasing, fonduri de investitii, etc) pentru afacerea dumneavoastra; Managamentul de proiect, de la inceput pana la punerea in functiune in efectiv complet; Intocmirea documentatiei pentru aceste activitati; Proceduri si solutii pentru achizitile publice; Evaluarea propunerilor de proiecte; Implementarea de solutii si sisteme de certificare a calitatii; Analize organizationale; Intocmire studii de fezabilitate, planuri de afaceri; Asistenta pentru obtinerea de avize si autorizatii pentru constructii; Abonamente de informare cu privire la finantari existente si viitoare. Si multe altele!

Consultanta Fonduri EuropeneSCRIERE PROIECTE: Cerere de finanțare; Plan de afaceri; Studii de fezabilitate; Memorii justificative; Strategii de marketing; Analize financiare; Analize economice.

IMPLEMENTARE PROIECTE: Informare si publicitate; Proceduri de achizitie; Cereri de rambursare; Raportare perioada de implementare dar si post-implementare; Notificari contract de finantare; Asistenta in perioada de implementare si post-implementare.

CONSULTANTA MANAGEMENT: Strategii generale; Marketing; Financiar; Resurse Umane; Juridic; Contabilitate; Administrativ.

CONSULTANTA ANTREPRENOR: Plan administrativ; Plan financiar; Marketing; Plan juridic; Management afacere; Resurse umane; Implementare standarde de calitate.