Despre Noi

HP Tower OneHP Tower One are ca si principal obiectiv de activitate, serviciile de consultanta privind finantarile cu fonduri Europene, dar si activitati de training pentru finantari europene si/sau nerambursabile. Echipa noastra acorda o atentie suplimentara nevoilor clientilor nostrii si ii sprijina pe acestia in actiunile lor de a beneficia cat mai eficient de fondurile existente. Prin aceste declaratii, vrem sa-i asiguram pe viitorii nostrii clienti inca de la bun inceput, de angajamentul complet pe care il oferim in obtinerea finantarilor si implementarilor, in cel mai scurt timp posibil, asigurand astfel o crestere activitatii economice a tarii noastre.

Echipa noastra este compusa din profesionisti si specialisti in finante, investitii, statistica, marketing, drept, multi dintre ei cu o experienta indelungata in programe de finantare si strategii de sprijinire a antreprenoriatului.

Oferim tuturor clientilor nostrii servicii de consultanta pentru intocmirea planurilor de afaceri, studiilor de fezabilitate, obtinerea de credite pentru investitii, accesarea de finantari nerambursabile din fonduri europene – POS Transporturi, POS Resurse Umane si POS Mediu, Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR), Programul Operational Regional (POR), Fondul European pentru Pescuit (FEP), POS CCE (Programul Operational Sectorial pentru Cresterea Competitivitatii Economice).

HP Tower OneMisiunea noastra este de a oferi clientilor nostrii, proiecte de dezvoltare creative si profesionale, care sa creeze din clientii nostri, niste parteneri de incredere si sa le oferim acestora solutii si beneficii tangibile, in vederea unei pozitionari favorabile a acestora fata de concurenta lor.

Scopul nostru este strans legat de identificarea solutiilor optime si a oportunitatilor pentru afacerea si afacerile clientilor nostrii. Prin acest scop impus, ne propunem sa sa contribuim activ la dezvoltarea si progresul real al economiei romanesti, dar si sa ne implicam in cresterea gradului de absorbtie a fondurilor disponibile, pentru antreprenorii si companiile romanesti.